Ngarep > Produk > Peralatan pamisah > Eddy Saiki Separator > Eddy Saiki Aluminium Plastic Separator
Eddy Saiki Aluminium Plastic Separator
  • Eddy Saiki Aluminium Plastic SeparatorEddy Saiki Aluminium Plastic Separator

Eddy Saiki Aluminium Plastic Separator

Pemisah plastik aluminium saiki eddy Hongxu Mechanical minangka peralatan ngurutake sing digunakake kanggo misahake aluminium saka plastik lan impurities. Bisa misahake logam non-ferrous kayata tembaga lan aluminium saka bahan campuran. , kanthi efektif nyingkiri sampah sumber daya. Pemisah aluminium-plastik eddy saiki nduweni efek pemisahan sing stabil lan output gedhe, lan cocok kanggo digunakake ing lapangan kayata pembuangan sampah, mbongkar lan daur ulang mobil kethokan, daur ulang peralatan listrik kethokan, lan daur ulang aluminium kethokan lan crushing.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Bidang aplikasi pemisah aluminium-plastik arus eddy

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki Hongxu Mechanical bisa digunakake kanthi akeh ing bidang ngurutake sampah padat, kalebu jalur insulasi aluminium jembatan sing rusak, tailing penghancur baja kethokan, aluminium daur ulang, kaca sampah, penghancuran kabel, penghancuran botol infus, lan peralatan omah. crushing lan dismantling , dismantling mobil scrapped, etc. Sampah ngalangi nuduhake sampah ngalangi lan semi-padhet kui ing produksi, urip lan aktivitas liyane sing wis ilang Nilai nggunakake asli utawa wis dibuwak, nanging isih duwe nilai guna. Pangolahan lan pemanfaatan limbah padat mesthi dadi masalah sing kudu ditanggulangi dening negara-negara ing saindenging jagad. Daur ulang lan nggunakake maneh sampah padhet ora mung bisa ngirit sumber daya, nanging uga nyuda polusi lingkungan. Teknologi pangolahan sampah padhet tradisional (TPA, kompos, lsp.) ora bisa adaptasi karo tren pembangunan saiki. Teknologi regenerasi, daur ulang lan panggunaan ulang sumber daya sing disaranake saiki uga minangka arah pangembangan ing mangsa ngarep.

Prinsip kerja pemisah aluminium-plastik arus eddy

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki dirancang adhedhasar prinsip konduktor logam bisa ngasilake arus induksi ing medan magnet bolak-balik frekuensi dhuwur, sing bisa entuk pemisahan sing efisien lan ngurutake logam non-ferrous kayata tembaga lan aluminium. Nalika pemisah aluminium-plastik eddy saiki digunakake, bakal ngasilake medan magnet sing kuat gantian frekuensi dhuwur ing permukaan roller magnetik ngurutake. Nalika logam non-ferrous mlebu wilayah ngurutake medan magnet sing kuwat, medan magnet sing diasilake dening arus eddy bakal ngusir medan magnet asli. Logam non-ferrous kayata tembaga lan aluminium bakal Metal mlumpat liwat baffle lan dibuwang metu, lan plastik, karet, etc kanthi otomatis tiba mudhun kanggo entuk misahake materi. Mesin ngurutake saiki eddy nduweni efek ngurutake sing apik ing macem-macem logam non-ferrous, kanthi efektif ngindhari sampah sumber daya.

Kaluwihan saka pemisah aluminium-plastik saiki eddy

(1) Efek ngurutake stabil

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki nggunakake arus eddy sing diasilake dening bahan campuran sing mlebu ing area sorting magnetik sing kuat. Ing tumindak saka Magnetik kolom, bisa entuk pamisahan efisien saka logam non-ferrous (tembaga, aluminium, etc.) lan bahan non-logam. Tingkat ngurutake bisa tekan 99%, kanthi efektif ngindhari sampah sumber daya.

(2) Kontrol frekuensi variabel

Ing sistem regulasi kacepetan frekuensi variabel, konverter frekuensi digunakake kanggo ngontrol motor supaya motor mlaku kanthi kecepatan sing dibutuhake. Sistem regulasi kacepetan konversi frekuensi nduweni kaluwihan saka wiwitan alus, rem alus lan regulasi kacepetan lancar, sing bisa ngirit energi.

(3) Sistem pendinginan sirkulasi banyu

Sistem pendinginan sirkulasi banyu saka pemisah aluminium-plastik saiki eddy nganggo tangki banyu sing luwih gedhe, sing bisa nransfer panas sing akeh nalika proses produksi menyang lingkungan alam lan njamin operasi normal proses produksi. Kajaba kenaikan suhu, sifat fisik lan kimia banyu pendinginan ora owah sacara signifikan. Sawise adhem, bisa didaur ulang lan digunakake maneh kanggo ngirit sumber daya.

(4) Sistem kontrol suhu bantalan

Suhu bantalan bisa dipantau lan dikontrol ing wektu nyata liwat panel kontrol cerdas, nggawa penak kanggo operasi lan personel pangopènan.

(5) Longkangan baffle luwes

Celah baffle saka pemisah aluminium-plastik eddy saiki bisa diatur. Longkangan baffle bisa diatur miturut syarat misahake bahan saka macem-macem ukuran kanggo entuk efek misahake becik. Operasi prasaja lan pangaturan trep.

(6) Pakan geter

Nalika feeder kedher digunakake, getaran sing diasilake dening motor sing kedher lan kekuwatan sing nyenengake saka feeder kedher tumindak ing bahan kasebut, goyangake bahan kanthi merata ing sabuk, kanthi efektif ngindhari efek ngurutake peralatan sing ora stabil sing disebabake dening bahan sing ora rata. . Kasus.

(7) Pasang roller mbusak wesi

Nalika bisa misahake logam non-ferrous, roller aman wesi bisa diinstal kanggo misahake wesi saka materi. Siji mesin bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan, nyuda permintaan kanggo ngurutake peralatan sajrone proses produksi, kanthi efektif nyuda konten impurity saka materi, lan nambah efek mbusak impurity. Nggawe bahan luwih resik.

(8) Peralatan nduweni umur layanan sing dawa

Bantalan kasebut saka merek baris pertama internasional, lan motor lan reducer saka merek Cina mainstream. Bantalan, motor, reducer, lan liya-liyane bisa nambah umur layanan peralatan kasebut, njamin operasi peralatan sing stabil, lan ngirit biaya energi.

(8) Ngadopsi desain modular

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki dilengkapi karo sawetara lawang pengamatan, sing bisa dibukak kapan wae kanggo mriksa status operasi peralatan kasebut. Lampu pengamatan dipasang ing area ngurutake medan magnet sing kuwat. Status ngurutake materi bisa katon kanthi jelas liwat lampu pengamatan, sing nggampangake ngatasi masalah lan pangopènan. .

(9) Kuwat lan awet

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki nggunakake tabung persegi sing kenthel kanthi sakabehe, nggawe peralatan luwih stabil, kurang rentan kanggo deformasi, lan luwih awet.

(10) Bahan conveyor belt awet

Sabuk conveyor peralatan digawe saka bahan PU. Umumé, atose PU punika 92 Shore atose. Dibandhingake karo bahan biasa liyane, nduweni atose kuwat, mbalek luwih cepet lan resistance nyandhang kuwat, kang bisa nyingkiri Sajrone operasi saka peralatan, sabuk conveyor rusak dening kontak lan gesekan karo materi, lan materi PU uga sehat lan liyane. ramah lingkungan.

(11) Ramah lingkungan lan bebas polusi

Pemisah aluminium-plastik eddy saiki nggunakake cara ngurutake murni fisik. Iki nggunakake konduktor logam kanggo ngasilake arus induksi ing medan magnet bolak-balik frekuensi dhuwur. Medan magnet sing diasilake dening arus eddy nolak medan magnet asli. Bahan sing beda duwe konduktivitas magnetik sing beda-beda, entuk pamisahan bahan campuran. Pemisahan lan ngurutake, nggunakake cara fisik sejatine ora bakal nyebabake polusi lingkungan, lan ing wektu sing padha bisa nyuda sampah sumber daya.

4. Amarga ana akeh model pemisah aluminium-plastik saiki eddy, supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional sing luwih apik kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa menehi rekomendasi model sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

Tabel parameter pemisah plastik aluminium arus Eddy
Model produk Produksi per jam (ton) Daya (KW) Ukuran badan (mm)
Tipe 400 0,8 ton 4KW 4000mm * 830mm * 2200mm
Tipe 600 1 ton 4KW 4000mm * 1030mm * 2200mm
Tipe 800 1,5 ton 5,5KW 4000mm * 1230mm * 2200mm
Tipe 1000 2 ton 5,5KW 4000mm * 1430mm * 2200mm
Tipe 1200 3 ton 5,5KW 4000mm * 1630mm * 2200mm
Model 1500 5 ton 7,5KW 4000mm * 1830mm * 2200mm

5. Yen sampeyan tuku separator aluminium-plastik eddy saiki, kita bakal nyedhiyani sawetara lengkap technical support lan layanan kanggo nggawe nggunakake sumelang-free. Aksesoris ing ngisor iki uga kalebu: host, motor, reducer RV, kabinet kontrol konversi frekuensi, feeder feeder, roller magnet sing kuat, roller penghapus wesi, palet, fasilitas pendinginan banyu, platform pengamatan, sabuk conveyor material PU, sikil munggah pangkat, video operasi , lsp.

Hot Tags: Eddy Saiki Aluminium Plastic Separator, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Low Price, Murah, Customized, Price

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept