Ngarep > Produk > Peralatan pamisah > Eddy Saiki Separator > Separator Plastik Aluminium Kab
Separator Plastik Aluminium Kab
  • Separator Plastik Aluminium KabSeparator Plastik Aluminium Kab

Separator Plastik Aluminium Kab

Pemisah Plastik Aluminium tahan lama Hongxu Mechanical dirancang khusus kanggo misahake bahan aluminium lan plastik kanthi cepet lan efisien. Kabeh proses otomatis, tegese wektu lan energi disimpen. Kajaba iku, mesin iki bisa nangani jumlah bahan sing akeh, dadi sampurna kanggo pabrik daur ulang skala gedhe.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Separator Plastik Aluminium digawe saka bahan berkualitas tinggi, njamin awet lan tahan lama. Mesin kasebut gampang dioperasi lan mbutuhake pangopènan minimal. Proses pemisahan kasebut resik lan ramah lingkungan, saengga cocog kanggo bisnis sing ngutamakake kelestarian lingkungan. Pemisah kita kompatibel karo macem-macem jinis bahan komposit plastik aluminium, nggawe serbaguna lan tambahan sing migunani kanggo garis daur ulang sampeyan.

Tabel parameter pemisah plastik aluminium arus Eddy
Model produk Produksi per jam (ton) Daya (KW) Ukuran badan (mm)
Tipe 400 0,8 ton 4KW 4000mm * 830mm * 2200mm
Tipe 600 1 ton 4KW 4000mm * 1030mm * 2200mm
Tipe 800 1,5 ton 5,5KW 4000mm * 1230mm * 2200mm
Tipe 1000 2 ton 5,5KW 4000mm * 1430mm * 2200mm
Tipe 1200 3 ton 5,5KW 4000mm * 1630mm * 2200mm
Model 1500 5 ton 7,5KW 4000mm * 1830mm * 2200mm

Ing babagan fitur safety, separator kita nawakake proteksi sing dipercaya, kalebu fungsi mandeg otomatis yen ana macet utawa kakehan. Iki mesthekake yen mesin makaryakke tanpa resiko kanggo pangguna.

Salajengipun, separator kita nduweni tingkat gangguan sing sithik, saengga bisa digunakake ing wilayah omah lan kutha. Iki dirancang kanggo nyilikake gangguan ing lingkungan sekitar, dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis sing prioritas manajemen gangguan.

Kanggo ngringkes, Pemisah Plastik Aluminium minangka solusi sing dipercaya, awet, lan efisien kanggo pamisahan aluminium lan plastik ing operasi daur ulang industri. Nawakake macem-macem fitur sing gampang digunakake, aman, lan ramah lingkungan. Hubungi kita dina iki kanggo sinau luwih lengkap babagan produk iki lan carane bisa ngowahi cara sampeyan nindakake bisnis.

Hot Tags: Separator Plastik Aluminium, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept