Ngarep > Produk > Peralatan pamisah > Mesin Sortir Stainless Steel > Mesin Separator Stainless Steel
Mesin Separator Stainless Steel
  • Mesin Separator Stainless SteelMesin Separator Stainless Steel

Mesin Separator Stainless Steel

Mesin Pemisah Stainless Steel nggunakake teknik pamisahan fisik, nggunakake gaya magnet kanggo misahake wesi, baja tahan karat, lan komponen liyane ing bahan campuran. Permeabilitas magnetik sing beda-beda saka macem-macem bahan nggampangake pamisahan efektif lan ngurutake bahan campuran. Pendekatan fisik murni iki njamin ramah lingkungan, amarga ora ngenalake polutan. Bebarengan, nyumbang kanggo konservasi sumber daya kanthi nyilikake

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Digawe saka stainless steel kualitas dhuwur, mesin iki dibangun kanggo awet. Konstruksi sing awet njamin bisa nangani bahan sing paling angel, dadi tambahan sing sampurna kanggo fasilitas pangolahan. Desain sing ramping uga gampang kanggo ngresiki lan njaga, ngirit wektu lan dhuwit ing jangka panjang.

Kanthi teknologi pamisahan sing canggih, mesin iki ngasilake asil sing akurat saben wektu. Iki nggunakake kombinasi layar kedher lan aliran udara kanggo misahake bahan adhedhasar ukuran, bobot, lan kapadhetan. Iki ndadekake salah siji saka mesin separator paling canggih lan efisien ing pasar.

Apa sampeyan pengin nambah kualitas produk utawa nyepetake proses ngurutake, mesin iki bisa mbantu. Setelan sing bisa disesuaikan ngidini sampeyan ngontrol tingkat pemisahan, supaya sampeyan entuk asil sing paling apik kanggo kabutuhan tartamtu. Kajaba iku, antarmuka sing ramah pangguna nggampangake operasi lan nyetel setelan kanthi cepet.

Amarga ana akeh model pemisah aluminium-plastik eddy saiki, supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional sing luwih apik kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa menehi rekomendasi model sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda.

Yen sampeyan tuku Mesin Pemisah Stainless Steel, kita bakal nyedhiyakake macem-macem dhukungan teknis lan layanan supaya sampeyan ora kuwatir. Aksesoris ing ngisor iki uga kalebu: host, motor, feeder geter, reducer cycloidal, Roller magnet sing kuat, sikil munggah pangkat, sabuk conveyor bahan PU, video operasi, lsp.

Tabel parameter separator stainless steel
nomer produk Produksi per jam (ton) Daya (KW) Ukuran awak (mm)
Tipe 600 0,8-1 ton 1.5KW 2620*840*1890
Tipe 800 1-2 ton 2.2KW 2620*1040*1890
Tipe 1000 2-3 ton 2.2KW 2890*1240*2335
Tipe 1200 3-4 ton 2.2KW 2890*1440*2335

Hot Tags: Mesin Pemisah Stainless Steel, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept