Ngarep > Produk > Mesin Daur Ulang Botol PET > Mesin Gesekan > Mesin Gesekan Poros Tunggal
Mesin Gesekan Poros Tunggal
  • Mesin Gesekan Poros TunggalMesin Gesekan Poros Tunggal

Mesin Gesekan Poros Tunggal

Mesin Gesekan Poros Tunggal Hongxu dibangun kanggo tahan. Kanthi konstruksi sing tahan lama lan komponen sing berkualitas, sampeyan bisa ngandelake supaya bisa dipercaya saben dina. Salajengipun, mesin kita duwe desain pangopènan sing sithik, tegese tugas pangopènan cepet lan gampang ditindakake.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Ing jantung mesin iki dumunung desain poros siji. Fitur sing dirancang kanthi teliti iki njamin stabilitas lan linuwih maksimal, sanajan ing kahanan pangolahan sing paling tantangan. Apa sampeyan nggarap logam, plastik, utawa bahan liyane, mesin gesekan bisa ditindakake.

Mesin kita wis dirancang kanthi fleksibilitas. Kanthi kacepetan sing bisa diatur lan macem-macem alat sing bisa diijolake, sampeyan bisa nyetel mesin kasebut kanggo kabutuhan tartamtu. Apa sampeyan kudu nindakake grinding, polishing, pengeboran, utawa operasi mesin liyane, Single Shaft Friction Machine wis dijamin.

Spesifikasi Mesin Gesekan
Model produk Produksi per jam (ton) Daya (KW) Ukuran awak (mm)
426 * 5m mesin gesekan sumbu tunggal 1,5 ton 15KW 4950mm * 1200mm * 2300mm
426 * 5m mesin gesekan telung sumbu 1,5 ton 45KW 4950mm * 1100mm * 1850mm

Hot Tags: Mesin Gesekan Poros Tunggal, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept