Ngarep > Produk > Peralatan Pangeringan > Pengering Spiral > Mesin Pengering Auger Tunggal
Mesin Pengering Auger Tunggal
  • Mesin Pengering Auger TunggalMesin Pengering Auger Tunggal

Mesin Pengering Auger Tunggal

The China Hongxu Single Auger Dryer Machine serves minangka piranti efisien kanggo pangatusan macem-macem plastik lan partikel plastik. Fungsionalitase ngluwihi bahan pangatusan sing rata, nyumbang kanggo ningkatake efisiensi ngurutake ing peralatan sabanjure. Nampilake sistem kontrol suhu otomatis, pengering spiral dobel iki nduweni output gedhe, discharging seragam, lan jejak kompak. Aplikasi serbaguna nyakup macem-macem plastik lan granula plastik, dadi alat sing migunani ing proses pangatusan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Prinsip kerja pengering

Wiwit Mesin Pengering Auger Tunggal digawe saka bahan sing beda-beda (kalebu baja tahan karat lan baja karbon) lan duwe akeh model, supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa nyedhiyakake produk sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda. Rekomendasi model lan kustomisasi.

Kaluwihan saka Mesin Pengering Auger Tunggal

(1) efisiensi dhuwur lan hemat energi
(2) Kontrol otomatis
(3) Sistem kontrol suhu
(4) Kabeh mesin bisa disassembled
(5) efisiensi pangatusan dhuwur
(6) Peralatan nduweni umur layanan sing dawa
(7) Multiple mode pangatusan bisa ngalih bebas

Hot Tags: Mesin Pengering Auger Tunggal, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept