Ngarep > Produk > Peralatan pamisah > Grinder Plastik > Mesin Grinding Plastik Kab
Mesin Grinding Plastik Kab
  • Mesin Grinding Plastik KabMesin Grinding Plastik Kab

Mesin Grinding Plastik Kab

Mesin penggiling plastik murah Hongxu digunakake ing mecah lan ngolah macem-macem bahan ing industri kimia, daur ulang sampah, manufaktur profil pipa plastik, modifikasi plastik lan lapangan liyane. Mesin penggiling plastik sing diprodhuksi dening perusahaan kita utamane dipérang dadi rong kategori: mesin penggiling plastik palu lan mesin penggiling plastik cakram. Mesin grinding plastik kabeh duwe desain sing cukup, operasi sing gampang, hemat energi lan perlindungan lingkungan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Bidang aplikasi saka mesin grinding plastik

Mesin mecah plastik bisa digunakake kanthi akeh ing mecah lan ngolah macem-macem bahan plastik ing bidang daur ulang plastik, pangolahan produk plastik, daur ulang produk plastik, industri kimia, manufaktur profil pipa plastik, modifikasi plastik lan lapangan liyane. Nduwe karakteristik output lan ukuran partikel sing dhuwur Kanthi karakteristik sing apik, bisa ngolah lan ngolah PVC, poliethelin PE, PE foamed, PET, PVC, SBS, EVA, PVC alus, kulit, serat tanduran lan bahan liyane.

Prinsip kerja mesin penggiling plastik

Amarga gaya centrifugal sajrone rotasi mesin penggiling plastik plastik, rol penggiling swings metu lan meksa ring grinding. Materi kasebut dikirim ing antarane roller grinding lan ring grinding, lan remuk amarga rolling roller grinding. Wêdakakêna sing apik sawise nggiling materi bakal mlebu mesin analisis kanggo ngurutake hawa sirkulasi blower. Bahan sing alus banget lan kasar bakal bali maneh. Wêdakakêna alus sing berkualitas bakal mlebu ing siklon produk rampung kanthi aliran udara lan dibuwang liwat pipa outlet bubuk, yaiku produk rampung. . Amarga ana jumlah tartamtu saka Kelembapan ing bahan kanggo lemah ing kamar mecah, panas kui sak mecah, uap banyu evaporates, lan antarmuka pipe kabeh mesin ora nyenyet, udhara njaba wis di sedot ing, kang mundhak. meksa online sirkulasi lan mesthekake yen mesin mecah plastik ing meksa negatif. Nalika nggarap, aliran udara sing tambah dibuwang menyang kolektor bledug liwat saluran udara sisa, lan banjur dibuwang menyang atmosfer sawise diresiki.

Kaluwihan saka mesin grinding plastik

(1) Sistem pendinginan sirkulasi banyu
Mesin penggiling plastik nganggo sistem pendinginan sirkulasi banyu, sing bisa nransfer panas sing akeh sing diasilake sajrone proses produksi menyang lingkungan alam, njamin operasi normal proses produksi, nyuda suhu kerja ing njero mesin, mesthekake yen lemah bahan ora gampang kanggo ngganti werna, lan ing wektu sing padha, iku ono gunane kanggo Grinding saka plastik panas-sensitif.
(2) Gampang kanggo nginstal lan njaga
Mbukak tutup ngidini reresik lan pangopènan, lan mateni penggemar kanggo discharge bahan nyuda kakiyatan pegawe saka operasi lan pangopènan personel.

(3) Pasang piranti mbusak bledug
Mesin penggiling plastik dilengkapi piranti mbusak bledug kanggo nyuda polusi bledug, ngilangi bocor bledug lan njamin produksi sing aman.

(4) Desain sing cukup
Sanalika bahan kasebut mlebu ing gilingan, bisa dicekel, digiling dadi potongan sing apik, banjur dicopot kanthi cepet kanggo nyegah bahan kasebut dadi panas lan rusak.

(5) Tingkat otomatisasi sing dhuwur
Mesin penggiling plastik dikontrol dening kabinet distribusi kontrol master, sing bisa kanthi otomatis feed lan discharge bahan, sing bisa ngirit biaya tenaga kerja ing Chengdu.

(6) Desain tertutup
Mesin nggiling plastik nganggo desain tertutup lan nggunakake volume udara lan tekanan dhewe kanggo ngumpulake bubuk sing disiapake tanpa bocor bledug.

(7) Struktur kompak
Mesin penggiling plastik nduweni desain sing ramah pangguna, struktur kompak lan ruang lantai cilik.

(8) Wiyar orane katrangan saka aplikasi
Mesin penggiling plastik bisa nggiling plastik saka bahan sing beda kayata PVC, PE, PS, PA, PC, lan liya-liyane. Ukuran bubuk bisa diatur saka 20 nganti 80 bolong lan gampang diatur.

(9) Output dhuwur lan ukuran partikel sing apik
Pabrik Pethel nggunakake bilah palu baja mangan, lan mesin penggiling plastik mecah disc nganggo desain cakram penggilingan anyar, sing nduweni output dhuwur lan resistensi nyandhang sing kuwat, ngatasi kekurangan mesin penggiling plastik tradisional kayata output kurang lan bubuk kasar.

(10) Nggunakake bantalan impor
Bantalan sing diimpor digunakake kanggo nggayuh kecepatan dhuwur, lan kursi bantalan dirancang kanthi pentil pelumas supaya gampang diopeni.

Amarga ana akeh model mesin penggiling plastik, supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional sing luwih apik kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa menehi rekomendasi model sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

spesifikasi mesin grinding plastik
Model produk output saben jam daya (KW) ukuran awak (mm)
Mesin penggilingan plastik disk 700-800KG 80KW 2630*1100*985
Gilingan palu 1 ton 45KW 2000*1230*1130

Yen sampeyan tuku mesin mecah plastik, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo sawetara sing kebak technical support lan layanan supaya nggunakake sumelang-free. Aksesoris ing ngisor iki uga kalebu: host, motor, penggemar, kabinet kontrol konversi frekuensi, sistem pendinginan sirkulasi banyu, luwih cedhak udara, kolektor bledug, layar getar, silo, video operasi, lsp.

layanan sawise-sales

(1) Sajrone periode babar pisan: Saka tanggal acceptance produk, layanan babar pisan bakal kasedhiya ing ketat sesuai karo periode babar pisan prajanji ing kontrak mlebu dening loro pihak. Garansi hardware ora kalebu karusakan peralatan sing disebabake dening faktor buatan utawa force majeure (bencana alam, lindhu, sambaran petir, bencana serangga, lsp.). Perusahaan bakal nyedhiyakake komitmen layanan sing dibayar kanthi rega paling murah. (2) Ing njaba wektu babar pisan: Nyedhiyakake komitmen pangopènan lan layanan seumur hidup. Sawise kadaluwarsa periode babar pisan, yen peralatan wis rusak dening operator customer, kita dijamin kanggo nyedhiyani aksesoris lan layanan ing prices paling, lan mung ngisi Fees biaya cocok, Fees pegawe lan expenses travel.
(3) Yen peralatan gagal nalika digunakake, apa sajrone periode babar pisan utawa sawise kadaluwarsa periode babar pisan, kita bakal langsung nggawe respon substansial kanggo pangguna lan ngusulake solusi.
(4) Saka dina peralatan liwat inspeksi acceptance, departemen technical bakal netepake customer file layanan sawise-sales lan nyedhiyani pelanggan karo rembugan technical long-term lan layanan ranging jaminan kualitas. Sajrone periode babar pisan lan sawise kadaluwarsa periode babar pisan, kita bakal nindakake kunjungan bali telpon biasa lan kunjungan nelusuri kualitas, nyimpen cathetan saka kunjungan bali, lan menehi saran pas wektune.
(5) Perusahaan nyedhiyakake pelatihan teknis gratis, bimbingan teknis, latihan pangopènan saben dina lan layanan liyane kanggo operator pelanggan nganti operator bisa nggunakake peralatan kasebut kanthi trampil.
(6) Nindakake eksperimen peralatan kanggo bahan anyar pelanggan kanthi gratis

Hot Tags: Mesin Grinding Plastik, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept