Mesin Crusher Plastik
  • Mesin Crusher PlastikMesin Crusher Plastik

Mesin Crusher Plastik

Mesin penghancur plastik kualitas Hongxu yaiku piranti sing digunakake kanggo ngremukake macem-macem plastik lan karet (kayata bahan plastik khusus, tabung, rod, benang sutra, film, produk karet sampah, lsp.). Miturut macem-macem lading lan prinsip kerja, bisa dipérang dadi palu crusher, kembang piso crusher, piso crusher langsung lan herringbone piso crusher. Crusher digawe saka workmanship kandel, nyandhang-tahan lan impact-tahan, wis urip dawa layanan lan efficiency dhuwur.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Bidang aplikasi mesin crusher plastik

Amarga macem-macem jinis piso saka mesin crusher plastik, bahan sing ditrapake uga beda. Mesin crusher plastik piso kembang digunakake kanggo ngremukake botol banyu mineral, kembang B, kembang C, putih gedhe lan cilik lan bahan liyane; mesin crusher plastik piso lurus umume digunakake kanggo ngremukake sawetara bahan kanthi diameter sing luwih gedhe utawa volume sing luwih gedhe, kayata tong sampah, tong plastik, tong sampah biru gedhe lan cilik, lsp; mesin crusher plastik piso herringbone uga disebut mesin penghancur plastik piso wolung. Piso wolung-shaped dipérang dadi jinis wadhah piso lan jinis piring vertikal. Piso nduwèni jinis wolung-shaped piso umume digunakake kanggo ngremukake sawetara plastik alus (film plastik, tas dirajut lan bahan PVC alus, etc.), jinis piring vertikal wolung-shaped piso utamané digunakake kanggo ngremukake sabuk packing polyester, kang bisa èfèktif supaya masalah mbungkus poros sak proses crushing sabuk packing; mesin crusher plastik palu uga disebut mesin crusher plastik, sing bisa digunakake kanggo ngremukake PVC hard, baja plastik, tabung putih gedhe lan cilik lan gussets, bahan swara gedhe lan cilik, bahan stroller lan bahan liyane.

prinsip kerja mesin crusher plastik

Mesin crusher plastik minangka piranti sing ngrusak produk plastik dadi partikel sing luwih cilik. Ana pirang-pirang piso puteran ing mesin crusher plastik plastik. Pisau biasane digawe saka baja utawa karbida kanthi kacepetan dhuwur, sing bisa ngethok produk plastik dadi partikel cilik. Ana layar ing njero kanggo ngontrol ukuran partikel. Sing luwih cilik ukuran pori layar, sing luwih cilik partikel. Sawise produk plastik ngetik mesin crusher plastik saka port feed, lagi bejat menyang partikel cilik liwat tumindak lading lan layar, lan banjur dibuwang saka port discharge. Mesin crusher plastik biasane kasusun saka motor, reducer, poros transmisi, lan sapiturute, lan nyopir pemotong kanggo muter liwat piranti transmisi, saéngga ngremukake produk plastik. Ana macem-macem jinis mesin crusher plastik, kayata palu mesin crusher plastik, piso kembang mesin crusher plastik, herringbone mesin crusher plastik, etc. Beda jinis mesin crusher plastik beda-beda ing cara crushing lan struktur internal, nanging prinsip kerja dhasar padha.

Keuntungan saka mesin crusher plastik

(1) Respon fleksibel kanggo macem-macem jinis sampah plastik
Mesin crusher plastik nganggo teknologi lan desain canggih, sing bisa ngremukake macem-macem jinis sampah plastik kanthi efisien lan sak tenane kayata tong biru gedhe, bahan cincin, tas plastik, tas plastik, film plastik, tas anyaman lan plastik sampah liyane. Preduli saka jinis lan wangun saka materi plastik, mesin crusher plastik bisa gampang nangani lan cepet crushed menyang partikel bisa digunakake maneh kanggo nggedhekake nggunakake sumber daya.

(2) Kualitas sing bisa dipercaya lan daya tahan sing kuat
Komponen utama mesin crusher plastik digawe saka bahan berkualitas tinggi lan teknologi canggih kanggo njamin kualitas, linuwih lan daya tahan mesin crusher plastik. We mbayar manungsa waé kanggo saben rinci ing proses produksi lan terus-terusan nambah kualitas lan kinerja produk kita kanggo mesthekake yen pangguna bisa nggunakake mesin crusher plastik stabil lan kanggo dangu kanggo irit ngolah plastik sampah.

(3) Kurang swara
Mesin crusher plastik nganggo struktur sing ditutup kanthi lengkap, lan nambah katun insulasi swara lan tutup insulasi swara kanthi asli kanggo nyuda decibel menyang tingkat sing luwih murah lan entuk efek pengurangan swara.
(4) Bisa ditrapake lan digunakake ing pirang-pirang skenario
Mesin crusher plastik nduweni macem-macem aplikasi lan bisa digunakake ing macem-macem skenario kayata daur ulang plastik sampah lan perusahaan pangolahan, stasiun daur ulang bahan sampah, lan produsen produk plastik. Apa iku Processing sampah film plastik, tas anyaman, utawa macem-macem jinis plastik hard, mesin crusher plastik bisa mesthekake yen tugas wis rampung irit lan andal, nggawa penak lan keuntungan.

(5) Ngirit energi lan efisiensi dhuwur
Mesin crusher plastik bisa ngrusak produk plastik sampah dadi partikel plastik cilik. Pelet kasebut bisa diolah maneh dadi produk plastik anyar, nyuda ketergantungan ing bahan mentah lan nyuda polusi lingkungan.

(6) Peralatan nduweni umur layanan sing dawa
Bantalan kasebut saka merek baris pertama internasional, lan motor lan reducer saka merek Cina mainstream. Bantalan, motor, reducer, lan liya-liyane bisa nambah umur layanan peralatan kasebut, njamin operasi peralatan sing stabil, lan ngirit biaya energi. Panggunaan sakabèhé saka tabung kothak thickened ndadekake peralatan luwih stabil, kurang kamungkinan kanggo deform, lan luwih awet.

(7) Operasi prasaja lan ngirit biaya
Mesin crusher plastik nganggo kabinet distribusi daya kontrol master lan sawetara tombol kontrol kanggo entuk kontrol cerdas. Mung sijine bahan roto-roto menyang peralatan kanggo gampang ngrampungake crushing. Operasi kasebut gampang lan biaya tenaga kerja disimpen.

Pandhuan kanggo nggunakake

(1) Sambungake sumber daya kanthi bener. Sadurunge miwiti, nguripake roda inersia kanthi tangan kanggo mriksa apa ana lebu ora normal ing kamar mesin.
(2) Mulai idling lan priksa manawa arah piso daya wis bener. Yen dibalik, benerake ing wektu. Miwiti idling biasane 3-5 menit, nyepetake ruang pakan, lan yen kondisi kasebut dipenuhi, sampeyan bisa miwiti produksi.
(3) Aja feed bahan 5 menit sadurunge mati. Bahan sing isih ana ing ruang mesin crusher plastik kudu diremuk lan dibongkar sadurunge dipateni. (4) Dilarang banget nglebokake logam lan barang-barang keras liyane menyang kamar crushing.
(5) Yen respon swara ora normal ditemokake, mateni mesin kanthi cepet, mateni daya, priksa sababe, banjur miwiti maneh mesin sawise ngatasi masalah.

5. Amarga ana macem-macem jinis mesin crusher plastik, kayata palu mesin crusher plastik, piso kembang mesin crusher plastik, herringbone mesin crusher plastik, etc. Ana macem-macem jinis mesin crusher plastik. Supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa menehi rekomendasi model sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda.

6. Yen sampeyan tuku mesin crusher plastik, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo sawetara kebak technical support lan layanan kanggo nggawe nggunakake sumelang-free. Aksesoris ing ngisor iki uga kalebu: host mesin crusher plastik, motor, layar, setir counterweight, kabinèt distribusi daya alus-wiwitan, tirai anti-cipratan, reducer utawa stasiun pompa hidrolik, video operasi, lsp.

layanan sawise-sales

(1) Sajrone periode babar pisan: Layanan babar pisan bakal kasedhiya ing ketat sesuai karo periode babar pisan prajanji ing kontrak mlebu dening loro pihak saka tanggal acceptance produk. Garansi hardware ora kalebu karusakan peralatan sing disebabake dening faktor buatan utawa force majeure (bencana alam, lindhu, sambaran petir, bencana serangga, lsp.). Perusahaan bakal nyedhiyakake komitmen layanan sing dibayar kanthi rega paling murah.

(2) Ing njaba wektu babar pisan: Nyedhiyakake komitmen pangopènan lan layanan seumur hidup. Sawise kadaluwarsa periode babar pisan, yen peralatan wis rusak dening operator customer, kita dijamin kanggo nyedhiyani aksesoris lan layanan ing prices paling, lan mung ngisi Fees biaya cocok lan pegawe.
ragad lan biaya lelungan.

(3) Yen peralatan gagal nalika digunakake, apa sajrone periode babar pisan utawa sawise kadaluwarsa periode babar pisan, kita bakal langsung nggawe respon substansial kanggo pangguna lan ngusulake solusi.

(4) Saka dina peralatan liwat inspeksi acceptance, departemen technical bakal netepake customer file layanan sawise-sales lan nyedhiyani pelanggan karo rembugan technical long-term lan layanan ranging jaminan kualitas. Sajrone periode babar pisan lan sawise kadaluwarsa periode babar pisan, kita bakal nindakake kunjungan bali telpon biasa lan kunjungan nelusuri kualitas, nyimpen cathetan saka kunjungan bali, lan menehi saran pas wektune.

(5) Perusahaan nyedhiyakake pelatihan teknis gratis, bimbingan teknis, latihan pangopènan saben dina lan layanan liyane kanggo operator pelanggan nganti operator bisa nggunakake peralatan kasebut kanthi trampil.

Hot Tags: Mesin Penghancur Plastik, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept