Ngarep > Produk > Peralatan pamisah > Air Separator > Mesin Separator Udara
Mesin Separator Udara
  • Mesin Separator UdaraMesin Separator Udara

Mesin Separator Udara

Mesin pemisah udara kualitas Hongxu minangka jinis peralatan ngurutake sing digunakake kanggo misahake bahan entheng lan bahan abot. mesin separator online biasane digunakake ing mburi ngarep baris ngurutake kanggo nindakake pamisahan pambuka saka bahan kanggo diurutake lan nggunakake daya angin kanggo misahake sampah ngalangi. Bahan-bahan sing entheng ing bahan kasebut diunekake supaya bisa misahake bahan-bahan sing entheng lan abot, sing bisa ngatasi masalah bahan-bahan ringan sing clogging ing proses sabanjure lan nyuda intensitas karya peralatan sakteruse.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Mesin pemisah udara nduweni daya kurang lan kapasitas pangolahan gedhe. Biasane digunakake ing macem-macem campuran sampah padhet kayata limbah industri, tailing remuk mobil, abu insinerator, lan bahan remuk peralatan rumah tangga.

Bidang aplikasi mesin pamisah udara

mesin separator online bisa digunakake digunakake ing lapangan ngurutake sampah ngalangi, kalebu sampah industri, mobil crushing tailings, kethokan bahan daur ulang, awu tungku, kethokan baja bahan crushing, kluwarga Perkakas ngremekake bahan lan bahan campuran sampah ngalangi liyane. Mesin pemisah udara bisa misahake bahan sing entheng lan abot, nggampangake pangolahan bahan sampah sing padhet, kanthi efektif nyegah sampah sumber daya, lan nyuda polusi lingkungan.

Prinsip kerja mesin pamisah udara

Mesin pemisah udara nggunakake tenaga angin kanggo mbusak serat, bledug, spons, film kertas, senar lan obyek cahya liyane saka sampah padhet supaya bisa misahake lan ngurutake bahan sing entheng lan abot. mesin separator online biasane digunakake ing bagean ngarep baris ngurutake sampah ngalangi kanggo nggampangake peralatan ngurutake sakteruse kanggo proses luwih bahan sampah ngalangi.

Kaluwihan saka mesin pamisah udara

(1) Ngadopsi desain modular
Bagéan penting dirancang karo mbukak lan nutup jendhela, supaya status operasi saka peralatan bisa dicenthang sawayah-wayah, supaya gampang kanggo troubleshoot lan ndandani.

(2) Kontrol frekuensi variabel
Volume udara lan kacepetan angin bisa diatur, sing bisa nyukupi syarat ngurutake bahan kanthi sifat sing beda. Iku prasaja kanggo operate lan gampang kanggo nggunakake.

(3) Efek ngurutake stabil
Mesin pamisah udara nggunakake tenaga angin kanggo entuk pamisahan bahan sing entheng lan abot sing efisien. Tingkat ngurutake bisa tekan 99%, sing bisa nyegah sampah sumber daya kanthi efektif.

(4) Pakan geter
Nalika feeder kedher digunakake, motor geter ngasilake geter, lan pasukan eksitasi feeder kedher tumindak ing bahan kasebut, goyangake bahan kanthi merata menyang mesin separator udhara, kanthi efektif ngindhari efek ngurutake peralatan sing ora stabil amarga dipakani ora rata. Kasus.

(5) Peralatan nduweni umur layanan sing dawa
Bantalan kasebut saka merek baris pertama internasional, lan motor lan reducer saka merek Cina mainstream. Bantalan, motor, reducer, lan liya-liyane bisa nambah umur layanan peralatan kasebut, njamin operasi peralatan sing stabil, lan ngirit biaya energi.

(6) Kuwat lan awet
Mesin pamisah udara kabeh nganggo tabung persegi sing kandel, sing nggawe peralatan luwih stabil, kurang rentan kanggo deformasi, lan luwih awet.

(7) Daya adaptasi sing kuwat
Bisa nyukupi kabutuhan ngurutake bahan kanthi sifat sing beda-beda lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan kerja sing atos.

(8) Ramah lingkungan lan bebas polusi
Mesin separator online nggunakake cara misahake sejatine sifate fisik, nggunakake angin kanggo jotosan adoh bahan entheng saka bahan sampah ngalangi kanggo entuk misahake saka bahan entheng lan abot. Sarana fisik murni digunakake ing proses pamisahan lan ngurutake, sing ora ngasilake reaksi kimia lan ora bakal nyebabake polusi lingkungan. Ing wektu sing padha, bisa nyuda sampah sumber daya.

Amarga ana akeh model mesin pamisah udara, supaya bisa nyedhiyakake layanan teknis profesional sing luwih apik kanggo pelanggan, perusahaan kita bisa menehi rekomendasi model sing cocog miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda.

Tabel parameter mesin separator udara
Model piranti Produksi per jam (ton) Daya (KW) Ukuran awak (mm)
7,5KW 0,6-1 ton 7,5KW 2750*1130*3400
11KW 1-2 ton 11KW 2750*1130*3670
15KW 2-3 ton 15KW 2750*1130*3670
18,5KW 3-4 ton 18,5KW 2750*1130*3670
22KW 4-5 ton 22KW 2300*1500*4270

Yen sampeyan tuku mesin separator udara, kita bakal nyedhiyani sawetara lengkap technical support lan layanan kanggo nggawe nggunakake tanpa kuwatir. Aksesoris ing ngisor iki uga kalebu: host, motor, penggemar, cycloidal reducer, unloader, lan kabinet kontrol konversi frekuensi. , feeder geter, sikil dhuwur, video operasi, lsp.

Hot Tags: Mesin Separator Udara, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Rega Murah, Murah, Disesuaikan, Rega

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept